اخبار

مراسم تجلیل از ورزشکاران و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار گردید.
مراسم تجلیل از ورزشکاران و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان :در این مراسم که عصر امروز با حضور مهندس خلیلی، مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان در سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار گردید، طی اهدا جوایزی از ورزشکاران شرکت کننده در پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور که مرداد ماه سالجاری در شهر شهرکرد برگزار گردید، تجلیل شد. همچنین در این مراسم به مناسبت روز کارمند، از کارکنان نمونه و منتخب مراکز علمی کاربردی استان زنجان تقدیر به عمل آمد.

ادامه مطلب
نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان با اصحاب رسانه و مطبوعات در واحد استانی زنجان برگزار شد
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان از تحصیل سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، حسن طغرانگار ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل دانشگاه علمی کاربردی واحد زنجان، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان در سه محور آموزش، پژوهش و فناوری و فرهنگی ودانشجویی فعالیت می‌کند. وی از تحصیل سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان خبر داد و اظهار کرد: هزار و ۳۰۰ نفر از این دانشجویان سال تحصیلی گذشته جذب این دانشگاه شدند.

لوح افتخار جشنواره مالک اشتر به دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان

در راستای تحقق تدابیر معظم کل قوا ،بر اساس ارزیابی های انجام شده مبنی بر فرایند اشراف فرماندهی ، در وضعیت و عملکرد سال ۱۳۹۷ کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان به عنوان موفق ترین کانون بسیج اساتید سپاه استان مفتخر به کسب رتبه در نهمین جشنواره استانی مالک اشتر گردید .

دیدار رئیس جدید بسیج اساتید استان با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان : در این دیدار دکتر طغرانگار ضمن تبریک انتصاب بیگدلی به عنوان رئیس بسیج اساتید استان به افزایش روحیه بسیجی و هم افزایی در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه تاکید داشت .