اخبار

هفدهمین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر استان با حضور اعضاء:با دستور کار پرداخت بدهی شاهد و ایثارگر  برگزار گردید.

هفدهمین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر استان با حضور اعضاء:با دستور کار پرداخت بدهی شاهد و ایثارگر برگزار گردید.

ادامه مطلب
نوزدهمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی استان در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان :نوزدهمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی استان با حضور اعضاءو با دستور کار جلسه برنامه های مناسبتی پیش روی برگزار گردید. در این جلسه دکتر واحد پور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان ضمن عرض تسلیت وفات حضرت فاطمه معصومه و فرارسیدن روز دانشجو مطالبی رابیان کرد.

اختتامیه پنجمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی با حضور مسئولین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان :ابتدا رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان در آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه اشتغال و کار آفرینی اظهار داشت: تعداد۷۷غرفه با مشارکت ۸مرکز علمی‌کاربردی استان و با هدف نمایش دستاوردها و توانمندی‌های دانش‌آموختگان و کارآفرینان در این نمایشگاه پذیرای بازدید علاقمندان بود. دکتر مرتضی واحدپور با بیان اینکه در این نمایشگاه ایجاد فضای امید، نشاط، مشارکت و هم فکری کارآفرینان توجه شده است، خاطر نشان کرد: مهارت آموزی از ضروریات جامعه برای پیشرفت است . وی با ابراز امیدواری بر اینکه می توان در این زمینه ها تخصصی تر فعالیت نمود افزود: همیشه افرادی بوده اند که با اراده قوی در بدترین شرایط توانسته اند رشد کنند که کار آفرینی نیز در این مقوله گنجانده شده است. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان برگزاری کارگاه آموزشی و مشاوره کارآفرینی را از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه عنوان کرد و تصریح کرد: از شرکت کنندگان در این نمایشگاه انتظار می رود که مشکلات خود را در توسعه اشتغال و کارآفرینی با ما در میان بگذارند تا برای رفع مشکلات با مسئولین تلاش کنیم.

ادامه مطلب
در سومین روز از برگزاری پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی، کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل با رویکرد IT در محل سالن جلسات کارخانه کبریت زنجان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل با رویکرد IT

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان:در این کارگاه آموزشی سعید نصیری، مدرس امنیت شبکه در کارگاه آموزشی پندافند غیرعامل با رویکرد IT، با بیان اینکه حمله های سایبری در هر نقطه از جهان انجام می گیرد و مختص ایران نیست، اظهار داشت: ما باید نرم افرازهای بومی را رشد دهیم. وی با اشاره به اینکه بعد آموزش و فرهنگ سازی، بومی سازی است، تصریح کرد: در فضای مجازی انسان حاکمیت مجازی می یابد و خاصیت فضای مجازی این است که به انسان نیاز کاذب تحمیل می کند.

ادامه مطلب
نشست تخصصی اشتغال در صنعت روی و صنایع وابسته همزمان در نمایشگاه توسعه وکارافرینی  در محل سالن کنفرانس کارخانه کبریت زنجان برگزار شد.

نشست تخصصی اشتغال در صنعت روی و صنایع وابسته همزمان در نمایشگاه توسعه وکارافرینی در محل سالن کنفرانس کارخانه کبریت زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان: دراین نشست تخصصی اشتغال در صنعت روی و صنایع وابسته که همزمان با نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی استان زنجان،ابتدا مهندس علیرضا شعبانی با حضور جمعی از دانشجویان علمی کاربردی در سالن کنفرانس کارخانه کبریت زنجان برگزار گردید، با نگاهی به فرصت ها و چالش های پیش رو، گفت: شرکت کالسیمین به عنوان بزرگترین تولید کننده کنسانتره سرب و روی، و شمش روی خاورمیانه در راستای حفظ و محیط زیست، کاهش خروج ارز ناشی از واردات خاک خارجی، بهینه سازی امر تولید، کاهش هزینه و قیمت تمام شده تولید و جهت بازیافت هر چه بیشتر فلز روی، در پیمانه محسوب می شود. رییس مرکز آموزش علمی کاربردی کالسیمین زنجان با بیان اینکه اکنون این مجموعه از لحاظ کیفیت شرایط ایده ای داشته است، تصریح نمود: به طور میانگین عیار محصول تولید شده بیش از ۲۴ درصد می باشد. وی با اشاره به اینکه صنعت سرب و روی صنعتی نو پا که به طور کامل توسط بخش خصوصی و بدون وابستگی به دولت ایجاد شده است، خاطر نشان کرد: تولید سرب با سابقه ۵۵ سال و تولید شمش روی با سابقه حدود ۲۰ سال در ایران می باشد. شعبانی افزود: عمدتاً رقبای جهانی تولید شمش روی کشورهای چین، استرالیا، ازبکستان و هند، و رقبای داخلی شرکت های مجموعه گروه توسعه معادن روی ایران و کارخانجات مستقر در شهرک روی زنجان می باشند.

ادامه مطلب
نشست تخصصی تاب آوری جامعه در مقابله با حوادث در محل سالن کنفرانس کارخانه کبریت زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان :همزمان در نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی استان زنجان، نشست تخصصی تاب آوری جامعه در مقابله با حوادث با حضور دکتر قاسم موسوی، معاونت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان زنجان و همچنین حجت الاسلام نصیری، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان زنجان ساعت ۱۵:۳۰ سه شنبه ۱۲ آذرماه ۹۸ در محل سالن کنفرانس کارخانه کبریت زنجان برگزار شد.

ادامه مطلب
پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان افتتاح شد.

پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با حضور جمعی از مسئولین و مقامات استانی در محل کارخانه کبریت افتتاح شد. در این نمایشگاه که از ۱۲ تا ۱۴آذرماه، به مدت سه روز دایر است، دستاوردهای ۹ ادارات، شرکت و دستگاه‌های اجرایی استان در قالب ۸۵ غرفه و ۱۰ مرکز علمی کاربردی به نمایش گذاشته شده است. یکی از اهداف برپایی این نمایشگاه آشنایی هر چه بیشتر مدعوین و دانشجویان با روش‌های ایجاد کسب و کار است و تلاش شده تا دانشجویان مراکز مختلف، از این نمایشگاه بازدید نمایند. هم‌زمان با برپایی این نمایشگاه ۳ نشست تخصصی در حوزه کسب ‌و کار و تعداد ۳ کارگاه‌های آموزشی مرتبط با کسب و کار برای ورود به عرصه کسب‌ و کار و کارآفرینی نیز برگزار می‌شود. در کنار این نمایشگاه یک کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی وجود دارد که به صورت رایگان به افراد خدمات ارائه خواهد کرد. این نمایشگاه تا ۱۴ آذر ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۹برای بازدید علاقمندان دایر است