همایش صنعت گردشگری استان زنجان، مزیت ها و چالش ها با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان در محل سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار شد.

۰۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۰۷۶۷ اسلایدر اخبار

همایش صنعت گردشگری استان زنجان، مزیت ها و چالش ها

در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد استانی؛ در این همایش رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان زنجان گفت: توسعه گردشگری در تمامی بخش ها تاثیر مستقیم دارد و به پوپایی سایر بخش ها منتهی می شود.
رضا پیرایش افزود: توسعه گردشگری در واقع توسعه پایدار، وحدت، یکپارچگی، هویت فرهنگی، حفظ محیط زیست و رفاه مردم را به دنبال دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان ادامه داد: تامین امنیت لازم، از مولفه های جذب گردشگر محسوب می شود و تحقق این موضوع اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه در افق چشم انداز 1404 جذب 20 میلیون گردشگر برای کشور هدف گذاری شده است، اظهار کرد: درآمد حاصل از این تعداد گردشگر بالغ بر 25 میلیارد دلار است که برای تحقق این هدف باید برنامه ریزی درستی انجام داد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان نیز در این همایش افزود: این استان جاذبه های بسیار متنوع و متعدد تاریخی و توریستی دارد و جذب گردشگر به آن، در گروی ایجاد بسترهای لازم و توانمند کردن جوامع محلی است.
وی به جاذبه ها و آثار تاریخی بی بدیل این استان در کشور اشاره و اظهارکرد: به جرات می توان این استان را با دارا بودن پنج اثر تاریخی جزو برترین مناطق گردشگری کشور است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: گنبد سلطانیه به عنوان بزرگترین گنبد آجری جهان، غار کتله خور به عنوان بزرگترین غار خشکی دنیا، مردان نمکی، بازار و رختشویخانه زنجان پنج اثر برتری هستند که در هیچ کجای ایران و دنیا نمی توان نمونه ای از آنها یافت.
رحمتی افزود: زنجان در یک کریدور ارتباطی مرکز به شمالغرب و شمالغرب به مرکز قرار گرفته است و می تواند حجم عظیمی از گردشگرانی را که از این مسیرها عبور می کنند، جذب کند.
وی اظهار کرد: باید برای جذب این حجم بالای گردشگران برنامه ریزی لازم انجام شود تا بتوان علاوه بر افزایش تعداد گردشگران در این استان، زمان ماندگاری آنان را نیز افزایش داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان ادامه داد: هم اکنون گردشگری فرهنگی بالاترین و بیشترین سهم جذب گردشگر را در این استان به خود اختصاص داده است.
وی خاطر نشان کرد: سازمان جهانی گردشگری، این صنعت را توزیع عادلانه ثروت در تمامی جوامع می داند.
** توسعه صنعت گرشگری به پویایی سایر بخش ها منتهی می شود.

لازم به ذکر است در ادامه، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان با اهداء لوح تقدیری از رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به خاطر حمایت از صنعت گردشگری استان، تقدیر نمود.