سمینار آموزشی-تخصصی کارآفرینی در مرکز آموزش علمی – کاربردی دادگستری کل استان زنجان برگزار شد

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۰۷۶۸ اسلایدر اخبار
به مناسبت هفته پژوهش سمینار آموزشی – تخصصی کارآفرینی به همت مرکز علمی کاربردی دادگستری کل استان زنجان در محل سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.

سمینار آموزشی-تخصصی کارآفرینی در مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری کل استان زنجان برگزار شد

به مناسبت هفته پژوهش سمینار آموزشی تخصصی کارآفرینی به همت  مرکز علمی کاربردی دادگستری کل استان زنجان در محل سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، در این سمینار یک روزه که به همت دفتر کارآفرینی مرکز دادگستری زنجان برگزار گردید، اهمیت و ضرورت کارآفرینی، برآورد اشتغالزایی نیروی انسانی در دنیا تا سال 2045 ، آسیب شناسی کارآفرینی در ایران و جایگاه آن در جامعه ایرانی از اهم مطالب آموزشی ارائه شده بود.

عابدین اکبری مدرس این دوره با اشاره به لزوم مراجعه به مراکز رشد علم و فناوری جهت کاهش درصد شکست در کارآفرینی بر ضروری بودن آن به عنوان موتور توسعه کشورها تاکید نمود.

گفتنی است با توجه به استقبال دانشجویان مرکز این سمینار در آینده نزدیک به صورت علمی تر و تخصصی تر برگزار خواهد شد.