هفتمین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر واحد استانی زنجان برگزار شد.

۲۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۰۷۷۲ اخبار
هفتمین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر واحد استانی زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان؛ در این جلسه که با حضور اعضای ستاد شاهد و ایثار گر برگزار شد، ابتدا دکتر رضا پیرایش سرپرست واحد استانی ضمن عرض تبریک ولادت باسعادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام حسن عسگری(ع) آمادگی واحد استانی را در جهت اجرای هرچه بهتر فعالیت ها و اقدامات و خدمات مرتبط به یادگاران شهدا  اعلام نموده و افزود: این واحد استانی در نظر دارد به مناسبت ایام آتی دیداری با چند تن از خانواده های معظم شاهد وایثارگر داشته باشد. وی ادامه داد: از برگزاری برنامه دیگری نیز در جهت تجدید دیدار و تجلیل از خانواده این عزیزان در بهمن ماه خبر داد. سپس صالحی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر استان گزارشی از مصوبات این جلسه و روند برگزاری مستمر جلسه ستاد نکاتی را یادآور شد. در ادامه هر یک از اعضاء نقطه نظرات خود را پیرامون دستور کارجلسه مطرح نمودند.