دوره اول کارگاه آموزشی مهارت های عمومی روش تدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی در واحد استانی زنجان برگزار شد

۲۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۰۷۸۵ اخبار
دوره اول کارگاه آموزشی مهارت های عمومی روش تدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مورخ 25 بهمن 1394 با حضور 35 نفر از مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان زنجان و در محل واحد استانی زنجان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان؛ هدف از برگزاری این دوره دانش افزایی و توانمند سازی مدرسان بوده و حضور تمام مدرسانی که دوره را نگذرانده در این دوره الزامی می باشد .

لازم به ذکر است با توجه به تعداد مدرسان فعال در استان، دومی دوره کارگاه آموزشی مهارت های عمومی روش تدریس برای مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی ابهر، خرمدره و صائین قلعه و در محل مرکز آموزش علمی کاربردی ابهر برگزار خواهد شد.