رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان از تحصیل سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان خبر داد.

نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان با اصحاب رسانه و مطبوعات در واحد استانی زنجان برگزار شد

۰۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۳ کد : ۴۵۸۳۹ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، حسن طغرانگار ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل دانشگاه علمی کاربردی واحد زنجان، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان در سه محور آموزش، پژوهش و فناوری و فرهنگی ودانشجویی فعالیت می‌کند. وی از تحصیل سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان خبر داد و اظهار کرد: هزار و ۳۰۰ نفر از این دانشجویان سال تحصیلی گذشته جذب این دانشگاه شدند.

( ۱ )