آینده درخشان ایجاد خوشه های شغلی

آیین تکریم و معارفه دکترحسن طغرانگار رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان و معارفه مرتضی واحدپور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان با حضور جمعی از مسؤولان برگزار شد.
۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۲ کد : ۴۷۰۱۵ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی : ابتدا علی بدری با بیان اینکه به اهمیت ظرفیت‌های دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: فعالیت دانشگاه در حوزه مهارتی و آموزش‌ها جزو وظایف این دانشگاه است معاون اداری مالی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه برنامه داریم تا مراکز علمی و کاربردی دولتی که تعطیل شده است را مجددا فعال کنیم، اظهار کرد: مشکل اصلی کشور بیکاری جوانان است و باید دانشگاه علمی و کاربردی در این زمینه در حد توان خود کاری انجام دهد. وی همچنین به ارتقای کیفیت آموزه‌ها در دانشگاه علمی و کاربردی اشاره کرد و یاد آور شد:کیفی‌سازی آموزش و ارتقای آموزش‌های مهارتی باید به خوبی شکل گیرد.
آینده درخشان ایجاد خوشه های شغلی

( ۱ )