اتمام اختتامیه هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در روز پنج شنبه ۱۷ بهمن ماه سالجاری در شیراز برگزار شد

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۳ کد : ۴۸۴۴۵ اخبار
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان.معاون اجرائی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان از اتمام اختتامیه هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در روز پنج شنبه ۱۷ بهمن ماه سالجاری در شیراز اعلام کرد. صالحی در ادامه از کسب رتبه اول بخش ویژه توسط انجمن کامپیوتر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و رتبه دوم بخش خلاقانه از سوی انجمن روابط عمومی همان مرکز آموزشی و همچنین شایسته تقدیر بخش کار آفرینی انجمن مدیریت مرکزآموزش علمی کاربردی مینو خرمدره خبر داد. در ادامه ایشان افزود:امسال از ۸۰۰ اثر ارسالی در ۱۱ بخش رقابتی به جشنواره از ۳۳ رتبه برتر تقدیر بعمل آمد.در ادامه اختتامیه ی همین جشنواره حرکت از ۲۳ دانشجوی نمونه مراکز آموزش علمی کاربردی کشورتقدیر شد.دانشجو ناصر ایمانی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی منتخب دانشجوی نمونه ازواحد استان زنجان بود.

لینک دانلود فایل