پیام تبریک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان به مناسبت آغاز سال تحصیلی

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۵۱۲۵۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان، دکتر مرتضی واحدپور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان  طی پیامی آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان، دکتر مرتضی واحدپور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان  طی پیامی آغاز سال تحصیلی  ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

بار دیگر شمیم مهرماه به مشام می رسد و پیام آغاز درس و پژوهش را نوید می دهد. تقارن شروع سال تحصیلی با ماه محرم، اتفاق مبارکی است که آموختن رشادت های سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش را نصیب ما کرده است.

اینجانب شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹را به کلیه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان و همچنین به دانشجویان جدید الورود در تبریک عرض می نمایم امید است مدیران، اساتید و کارکنان پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب پیشرفت علمی وکسب مهارت و دانش موفق باشند.