اصلاح دفترچه و تمدید زمان ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۹

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳ کد : ۵۱۳۱۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، زمان ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 99 تمدید شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای این دانشگاه می توانند تا روز یکشنبه مورخ 99/6/23 به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.

گفتنی است آخرین اصلاحات مربوط به دفترچه این دوره از ثبت نام دوره کاردانی، در روز سه‌شنبه مورخ 99/06/18 در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.