تمدید مجدد زمان ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۹

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۶ کد : ۵۱۴۱۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، زمان ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای و دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 99 مجدداً تمدید شد.
علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) این دانشگاه می توانند تا روز پنج شنبه مورخ 99/6/27 به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.
گفتنی است آخرین اصلاحات مربوط به دفترچه این دوره از ثبت نام دوره کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل مشاهده می باشد.