ثبت نام از متقاضیان تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۱۶ مهرماه ۹۹ تمدید شد

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۵ کد : ۵۱۴۹۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از تمدید زمان ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی(ناپیوسته) این دانشگاه تا 16 مهرماه سالجاری خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در سفر به واحد استانی کردستان و در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه این استان بیان کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و پیشنهاد مراکز آموزش علمی کاربردی، ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) این دانشگاه تا روز پنج شنبه 17 مهرماه سالجاری ادامه خواهد داشت.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.

گفتنی است آخرین اصلاحات مربوط به دفترچه این دوره از ثبت نام دوره کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل مشاهده می باشد.