جلسه منطقه ۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۶ کد : ۵۱۵۴۳ اخبار

جلسه منطقه ۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ با حضور دکتر جلالی جواران، معاون آموزشی دانشگاه؛ روسای واحدهای استانی منطقه۳ (دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی؛ دکتر صدقیانی، رئیس واحد استانی آذربایجان غربی؛ دکتر واحد پور، رئیس واحد استانی زنجان؛ دکتر لطیفی، رئیس واحد استانی اردبیل)؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معطم رهبری در منطقه ۳؛ نمایندگان روسای مراکز آموزشی منطقه ۳؛ معاونان علمی واحد های استانی منطقه ۳ صبح روز شنبه مورخ ۲۹ شهریور ۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

برخی از موارد مطرح شده در جلسه به شرح ذیل می باشد:

1.  بررسی مشکلات آموزش های مجازی در نیم سال تحصیلی سال گذشته
  2. ارائه پیشنهادات اعضای جلسه در خصوص  برگزاری آنلاین کلاس ها و آزمون ها و انجام تمهیدات و لازم برای برگزاری کلاسها در نیم سال تحصیلی جاری
  3. تبیین ماموریت ها و دستورالعمل های دفتر نهاد رهبری در منطقه 3 دانشگاه
  4. ارائه برنامه های واحدهای استانی منطقه3 در خصوص برگزاری دروس عملی، کاربینی و کارورزی در نیم سال تحصیلی جاری
  5. برنامه های مربوط به نحوه انجام پروژه های پایانی مقطع های کاردانی و کارشناسی