آغاز فراخوان جذب مدرسان معارف اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۱۶۸۹ اطلاعیه ها

فراخوان جذب مدرسان معارف اسلامی دانشگاه از تاریخ 99/07/01 از طریق سامانه جام به نشانی jam.uast.ac.ir  آغاز شد.

موارد زیر در این خصوص شایان ذکر است:

متقاضیانی که لازم است در این فراخوان ثبت نام نمایند به دو گروه زیر تقسیم می‌شوند:
الف. متقاضیان دارای مجوز معتبر تدریس دروس معارف اسلامی

- فرایند صدور کد مدرسی برای این متقاضیان، مجزا و کوتاه تر از متقاضیان گروه "ب" می باشد؛ این متقاضیان فقط فرایند صدورکد مدرسی دانشگاه را طی می نمایند.

ب. متقاضیان فاقد مجوز تدریس دروس معارف اسلامی و کد مدرسی

- این متقاضیان فرایند مصاحبه علمی، تایید صلاحیت عمومی و نهایتاً صدور کد مدرسی را طی می نمایند.

هر دو گروه متقاضیان گروههای "الف" و "ب"، باید پس از مطالعه متن فراخوان مدرسان معارف اسلامی و پیوست های آن در سامانه جام، در صورتی که واجد شرایط می باشند، نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایند.
متقاضیان هر دو گروه "الف" و "ب" پس از صدور کد مدرسی لازم است دوره تربیت مدرس دانشگاه را طی نمایند.
یادآوری می نماید جذب مدرسان معارف اسلامی دانشگاه منحصراً از طریق شرکت در فراخوان های سالانه جذب مدرسان صورت می گیرد و متقاضیانی که به هر دلیل در مهلت مقرر موفق به ثبت نام در سامانه جام نشوند، باید منتظر اعلام نوبت بعدی فراخوان باشند.

( ۱ )