در دیدار با مدیر فرودگاه زنجان اتفاق افتاد

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان مرکز علمی کاربردی صنعت هوایی ایجاد می کند

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۸ کد : ۵۱۷۰۵ اخبار
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان به همراه معاون علمی و رئیس اداره برنامه ریزی درسی و گسترش واحد استانی با حضور در فرودگاه زنجان با مدیریت و معاونین فرودگاه دیدار و درباره ایجاد مرکز علمی کاربردی صنعت هوایی گفتگو کردند.
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان مرکز علمی کاربردی صنعت هوایی ایجاد می کند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان در این دیدار دکتر مرتضی واحدپور رئیس واحد استان زنجان ضمن بیان اهداف دانشگاه مبنی بر آموزش های مهارت محور، کارآفرینی و اشتغالزایی، به ظرفیت های بالای این دانشگاه در اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت اشاره کرد و آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان را برای تعامل و همکاری با فرودگاه در جهت ایجاد مرکز آموزش علمی کاربردی و یا اجرای تک پودمان با ماموریت و محوریت رشته های صنعت هوایی را اعلام کرد.

رئیس واحد استانی زنجان در ادامه با اشاره به این موضوع که ماموریت دانشگاه جامع تربیت تکنسین و نیروی آچار به دست است گفت: با توجه به بررسی و نیازسنجی های صورت گرفته، وجود یک مرکز آموزشی با محوریت رشته های صنعت هوایی مخصوصا آموزش خلبانی هواپیما های فوق سبک جهت رفع نیاز های منطقه احساس می شود. و با توجه به جدید بودن رشته هایی همچون تعمیر و نگهداری و میهمانداری هواپیما در منطقه، قطعاً استقبال خوبی از این رشته ها خواهد شد.

در ادامه محمد قاسمی مدیر فرودگاه زنجان با اشاره به اینکه اکنون بخش عمده‌ای از پروازهای انجام شده در جهان شامل هوانوردی عمومی شده و بسیاری از فرودگاه‌ها به این کار اختصاص داده می‌شوند گفت: هوانوردی عمومی بازه بزرگی از فعالیت‌های هوایی تجاری و غیر تجاری را شامل می شود و ما نیز مدتی است که ضمن بررسی های علمی موضوع، به دنبال رونق بخشیدن به آن و هماهنگی با یکی از دانشگاه های استان جهت ایجاد رشته یا برگزاری تک پودمان در زنجان هستیم و دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به گستردگی و تنوع رشته ای، می تواند این نیاز را برطرف کند.

مهندس محمد قاسمی ادامه داد: فرودگاه زنجان با توجه به اینکه در اطراف آن موانع طبیعی و غیر طبیعی وجود ندارد جزو یکی از بهترین فرودگاه های کشور از نظر فضای آموزش خلبانی عمومی می باشد. همچنین این فرودگاه از نظر کلاس و سالن های آموزشی نیز دارای پتانسیل خوبی برای برگزاری کلاس و تک پودمان های مرتبط می باشد.

قاسمی افزود: صنعت هوایی مخصوصا خلبانی عمومی امروزه تنها در بحث حمل و نقل کاربرد دارد اما در چند سال گذشته از آن برای نظارت های میدانی منابع طبیعی، کشاورزی و مدیریت بحران نیز مورد استفاده قرار گرفته و هرچه به این موضوع تخصصی تر نگاه شود موجب بوجود آمدن شغل های جدیدی نیز خواهد شد.

سپس لیلا ناصریان معاون علمی واحد استانی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان می تواند با اجرای دوره های تک پودمان مرتبط با صنعت هوایی در جهت رفع نیاز های فرودگاه اقدام نماید به همین منظور در صورت ایجاد مرکز جدید و یا اجرای دوره های تک پودمان نیاز مبرم به مدرس در دروس تخصصی صنعت هوایی خواهد بود که با توجه به آغاز فراخوان جذب مدرس، فرودگاه می تواند افراد حائز شرایط را جهت اخذ کد مدرسی  معرفی نماید.