برگزاری دوره ی آموزشی تربیت مدرس ویژه متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کابردی واحد استان زنجان

۱۴ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۵۱۸۱۶ اخبار
برگزاری  دوره ی آموزشی تربیت مدرس ویژه متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کابردی واحد استان زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان، دوره­ ی آموزشی تربیت مدرس ویژه متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کابردی در روز یکشنبه سیزدهم مهرماه سال جاری به صورت مجازی برگزار ‌شد.

این دوره‌‌ی آموزشی ویژه متقاضیان جدید تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی در استانهای مختلف می‌باشد که براساس فراخوان سال 98 اقدام به ثبت درخواست مدرسی کرده و فرآیندهای پذیرش و مصاحبه را طی نموده‌اند.

در این دوره ­ی تربیت مدرس مهارت­های تدریس در آموزش عالی با محوریت آشنایی با نظام علمی کاربردی و روش­ها و فنون تدریس مورد توجه قرار گرفت  و مدرسان شرکت کننده با نظام مهارتی، رویکردهای جدید آموزش‌های علمی و کاربردی، نکات قابل توجه مدرسان در قوانین و مقررات آموزشی، الگوی تدریس، روش‌های تدریس و اجرای تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی آشنا شدند.

این دوره­ در استان­های زنجان، اردبیل، آذربایجان شرقی  و آذربایجان غربی به صورت مشترک و مجازی برگزار شد.

( ۱ )