برگزاری رویداد شتاپ (استارت آپی) بیسکویت های رژیمی و سلامت مرکز علمی کاربردی مینو خرمدره

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۹ کد : ۵۸۸۷۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی مینو، رویداد شتاپ (استارت آپی) بیسکویت های رژیمی و سلامت، در تاریخ 1400/10/14 با حضور و سخنرانی آقای دکتر محمد حسین موسی زاده مدیر کل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، جناب آقای دکتر مرتضی واحد پور ریاست واحد استانی زنجان و جناب آقای دکتر پلنگی مدیر اداری و منابع انسانی شرکت صنعتی مینو خرم دره برگزار گردید. در این رویداد از 23 ایده ارسالی به دبیرخانه 6 ایده در داوری اول انتخاب شدند و پس از یک روز مطالعه و بررسی توسط منتورها، ایده های حاصل اصلاح شده به گونه ای که قابلیت تجاری سازی داشته باشند. نهایتاً در تاریخ 1400/10/14 ارائه و داوری نهایی صورت پذیرفت.

در ابتدای این رویداد جناب آقای دکتر کلانتری سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت صنعتی مینو طی سخنانی به تشریح مراحل شکل گیری این رویداد پرداختند. در ادامه صاحبان 6 ایده آقایان صادق چراغی، هادی داوری، غلامرضا میرزایی، محمد بیات، امین نوری و فرشید اسکندری ایده های نهایی خود را در قالب پاورپوینت ارائه نمودند. در این رقابت علمی ضمن معرفی ایده های برتر توسط داوران از عوامل اجرایی و علمی این رویداد نیز تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

در پایان این رویداد ایده های برتر با نظر هیئت داوران به شرح ذیل انتخاب گردیدند:

1)نفر اول آقای دکتر فرشید اسکندری با ایده استفاده از صفحات کامپوزیت به عنوان عایق حرارتی در خط تولید بیسکویت

2)نفر دوم آقای امین نوری با ایده بیسکویت های رژیمی و لاغری غنی شده با امگاسه و دانه چیا

3)آقای صادق چراغی با ایده جایگزین کردن عصاره ریشه شیرین بیان به جای ماده سوکرالوز در بیسکویت های رژیمی و هادی داوری با ایده استفاده از لیبل های پشت چسب دار در بسته بندی بیسکویت