اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۰ کد : ۵۹۱۸۹ اخبار

اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) بهمن‌ماه سال 1400 دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد فتحیان سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر اظهار داشت: متقاضیان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) بهمن‌ماه سال 1400 دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌توانند نتیجه پذیرش خود را از تاریخ 29/10/1400 از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org یا از طریق لینک ذیل مشاهده نمایند. وی در ادامه ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان افزودند: پذیرفته­ شدگان برای اطلاع دقیق از تاریخ ثبت‌نام و انتخاب واحد می‌بایست، از روز یک‌شنبه مورخ 03/11/1400 به سامانه جامع آموزشی هم‌آوا دانشگاه به آدرس www.edu.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

اعلام نتیجه دوره کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی بهمن ماه سال 1400

اعلام نتیجه دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی-کاربردی بهمن ماه سال 1400