قهرمانی تیم فوتسال بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان در مسابقات جام رمضان

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۶۰۷۸۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، تیم فوتسال بسیج اساتید این دانشگاه در سومین بازی خود از سری مسابقات جام رمضان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید موفق شد در یک بازی برتر مقابل تیم بسیج اساتید استان با نتیجه ۱۲ بر ۴ به پیروزی رسیده و عنوان قهرمان جام رمضان ۱۴۰۱ را کسب نماید.

گفتنی است تیم بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی بیش از این در بازی با دانشگاه فرهنگیان به تساوی ۳ بر ۳ رسیده و دانشگاه آزاد اسلامی را نیز با نتیجه ۲ بر ۱ از پیش رو برداشته بود.

روابط عمومی دانشگاه این قهرمانی را به تمامی کارمندان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه تبریک گفته و موفقیت در تمامی امور این دانشگاه را از خداوند متعال خواستار است.