برگزاری جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۰۹۳۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، جلسه شورای اداری واحد استانی زنجان در روز سه شنبه مورخ 1401/02/20 برگزار شد. در این جلسه دکتر یوزباشی رعایت نکات اخلاقی لازمه همه امور دانسته و گفت: رعایت این نکات تاثیر قابل توجهی را در زندگی شخصی افراد دارد ایشان در ادامه خاطر نشان کرد ما باید سعی کنیم شاخصه های خود در واحد استانی را بهبود بخشیم از جمله این شاخص ها تعداد دوره های کوتاه مدت، ساعات دوره های کوتاه مدت برگزار شده، تعداد مغایرت های آموزشی، هزینه کرد صحیح و ... می باشد.

دکتر یوزباشی در ادامه با اشاره به نقش دانشگاه در تولید علم، اضافه نمود ما باید دانش آموختگانی تربیت نماییم که هم متخصص و هم متدین باشند که تربیت و آموزش به این گونه، منشا اثرات بسیاری برای نظام اسلامی خواهد بود.

در پایان از همکاران حاضر در برنامه جزء خوانی قران کریم در ماه مبارک رمضان تقدیر به عمل آمد.