برگزاری استارت آپ راندمان فرهای مورد استفاده در تولید بیسکویت در مرکز آموزش علمی کاربردی مینو

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۶ کد : ۶۱۰۱۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۲۰۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، با حضور دکتر یوزباشی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، استارت آپ راندمان فرهای مورد استفاده در تولید بیسکویت در مرکز آموزش علمی کاربردی مینو به صورت مجازی برگزار شد.

در این استارت آپ آقای دکتر فندختی مدیر مرکز رشدبیسکوییت به ارائه گزارش در خصوص فرآیند برگزاری استارت آپ پرداخت. سپس دکتر یوزباشی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، هدف از برگزاری این استارتاپ را آشنایی با بازار کسب و کار و فرصت‌های کارآفرینی، آموزش مفاهیم کارآفرینی و کسب و کار، ایده پردازی، ارتباط با کارآفرینان موفق و همچنین فرصتی مناسب برای انتقال تجربیات و آشنایی با فرآیند ایده تا بازار دانست.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان اظهار کرد: اجرای رویدادهای شتاب یکی از کارهای موفقی است که در دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام می گیرد و از این رویدادهای شتاب ایده‌هایی که منجر به محصول خواهند شد غربالگری می شوند.

یوزباشی اضافه کرد: یکی از اهداف و مسئولیت‌ های دانشگاه علمی کاربری توسعه کارآفرینی برای دانشجویان این دانشگاه است که این هدف در اولویت های دانشگاه جامع قرار دارد.

در ادامه مهندس رحیم پور مدیر آموزش شرکت صنعتی مینو به بیان نقش و جایگاه استارت آپ ها در کارخانجات و واحدهای تحقیق و توسعه پرداخت.

گفتنی است در این استارت آپ از بین 28 ایده ثبت شده، پس از داوری توسط هیئت داوران 5 ایده به عنوان ایده منتخب جهت ارائه و شرکت در استارت بعنوان ایده های برتر از منظر قابلیت تجاری سازی و نوآوری برگزیده شدند و پس از ارائه ایده ها توسط ایده پردازان، 3 ایده توسط هیئت داوران به شرح ذیل انتخاب گردید:

1- آقای مهدی حیدریان عنوان ایده: کاهش آلایندگی ناکس با افزاریش درصد هوای اضافی

2- آقای میثم نادری عنوان ایده: افزایش راندمان برنر با افزایش سرعت پاشش سوخت

3- آقای صادق چراغی عنوان ایده: بهینه سازی احتراق در مشعل